[Latest Version] Free Geekcert Symantec 250-437 PDF Download with 100% Pass Guarantee

This dump is 100% valid to pass Symantec Symantec Other Certification Hotest 250-437 study guide exam. The only tips is please do not just memorize the questions and answers, you need to get through understanding of it because the question changed a little in the real exam. Follow the instructions in the Geekcert Symantec Other Certification Jan 11,2022 Latest 250-437 vce Administration of Symantec CloudSOC – version 1 PDF and VCEs. All Geekcert materials will help you pass your Symantec Symantec Other Certification exam successfully.

Geekcert expert team is will help you to get all 250-437 certifications easily. Geekcert free certification 250-437 exam | Geekcert practice 250-437 exams | Geekcert test 250-437 questions. free 250-437 exam sample questions, 250-437 exam practice online, 250-437 exam practice on mobile phone, 250-437 pdf, 250-437 books, 250-437 pdf file download!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 250-437 preparation materials from Symantec Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/250-437.html

The following are the 250-437 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 250-437 dumps.The following questions and answers are from the latest 250-437 free dumps. It will help you understand the validity of the latest 250-437 dumps.

Question 1:

How does the Audit module get data?

A. Firewalls and proxies

B. Cloud application APIs

C. CloudSOC gateway

D. Manual uploads

Correct Answer: A


Question 2:

Refer to the exhibit. Which CloudSOC module(s) use firewalls and proxies as data sources?

A. Detect, Protect, and Investigate

B. Detect, Protect, Investigate, and Securlets

C. Audit and Investigate

D. Audit

Correct Answer: C

Reference: https://www.niwis.com/downloads/Symantec/Symantec_CloudSOC.pdf


Question 3:

How should an administrator handle a cloud application that fails to meet compliance requirements, but the business need outweighs the risk?

A. Sanction

B. Monitor

C. Block

D. Review

Correct Answer: D


Question 4:

Refer to the exhibit. Which modules are used in the use case “Determine optimal cloud application adoption based on business risk and cost of ownership”?

A. Audit and Protect

B. Audit

C. Detect, Protect, and Investigate

D. Protect, Investigate, and Securlets

Correct Answer: B


Question 5:

What data source types does Audit support?

A. SSH, FTP, Remote desktop

B. Web upload, SFTP, S3

C. PDF, DOC, XLS

D. APIs

Correct Answer: C


Question 6:

What module should an administrator use to create policies that restrict users from sharing data in unsafe ways?

A. Securlets

B. Audit

C. Protect

D. Detect

Correct Answer: C


Question 7:

What CloudSOC module should an administrator use to identify and remediate malicious behavior within cloud applications?

A. Audit

B. Securlets

C. Detect

D. Investigate

Correct Answer: C


Question 8:

Refer to the exhibit. Which module(s) use the CloudSOC gateway as a data source?

A. Audit

B. Detect and Protect

C. Detect, Protect, and Investigate

D. Detect, Protect, Investigate, and Securlets

Correct Answer: B


Question 9:

What type of solution should an administrator implement to secure the way users interact with cloud applications?

A. Intrusion Detection System/Intrusion Protection System (IDS/IPS)

B. Cloud Access Security Broker (CASB)

C. Web application firewalls

D. Proxies

Correct Answer: B


Question 10:

Which detector will trigger if a user attempts a series of invalid logins within a specific time period?

A. Threats based

B. Sequence based

C. Threshold based

D. Behavior based

Correct Answer: C


Question 11:

What module should an administrator use to create policies with one click, and send them to the Protect Module?

A. Detect

B. Investigate

C. Audit

D. Securlet

Correct Answer: D


Question 12:

What module can an administrator use to connect certain cloud applications to CloudSOC via APIs, and have complete visibility into the content being shared in those cloud applications?

A. Investigate

B. Detect

C. Protect

D. Securlets

Correct Answer: D


Question 13:

Refer to the exhibit. What does this Access Monitoring policy do?

A. Notify the owner when an email is sent

B. Send a ticket when a user with a ThreatScore higher than 80 performs an invalid login

C. Notify the admin when a folder is deleted by a user with a ThreatScore higher than 80

D. Create a ticket when a user with a ThreatScore higher than 80 sends an email

Correct Answer: D


Question 14:

What are three (3) main risks that CloudSOC solves in cloud applications?

A. Phishing, Data Security, Threat Protection

B. Cloud Visibility, Data Security, Threat Protection

C. Cloud Visibility, Data Security, Web Scanning

D. Phishing, Cloud Visibility, Threat Protection

Correct Answer: B

Reference: https://www.symantec.com/products/cloud-application-security-cloudsoc


Question 15:

Which CloudSOC module is similar to an Intrusion Protection System (IPS)/Intrusion Detection System (IDS)?

A. Protect

B. Investigate

C. Detect

D. Audit

Correct Answer: A