[Latest Version] Easily Pass ST0-237 Exam With Geekcert Updated Symantec ST0-237 Preparation Materials

We promise that you should not worry about Hotest ST0-237 exam questions exam at all. We, Geekcert, are here to provide guidance to help you pass the Symantec Certified Security program Latest ST0-237 exam questions Symantec Data Loss Prevention 12 Technical Assessment exam and get the Symantec certification. Geekcert offers the latest real Jan 11,2022 Newest ST0-237 QAs Symantec Data Loss Prevention 12 Technical Assessment exam PDF and VCE dumps. All the Symantec Certified Security program Newest ST0-237 pdf exam questions and answers are the latest and cover every aspect of Hotest ST0-237 vce dumps exam.

Geekcert: best ST0-237 certification material provider are cheapest in the market! Geekcert – help all candidates pass the ST0-237 certification exams easily. free and latest Geekcert exam questions | all Geekcert latest microsoft, vmware, comptia, cisco,hp ,citrix and some other hot exams practice tests and questions and answers free download!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest ST0-237 preparation materials from Symantec Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/ST0-237.html

The following are the ST0-237 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our ST0-237 dumps.Do you what to see some samples before ST0-237 exam? Check the following ST0-237 free dumps or download ST0-237 dumps here.

Question 1:

How many free partitions do you need to encapsulate a boot disk?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Correct Answer: B


Question 2:

Which user store is essential for using the user risk summary feature?

A. Tomcat

B. Active Directory

C. MySQL

D. Samba

Correct Answer: B


Question 3:

A policy template called Customer Credit Card Numbers is being imported into the system. What is the default result for this action?

A. the policy template will be listed under US Regulatory Enforcement Templates and be available

B. the policy template will be enabled by default

C. the policy template will be available after logging off and on to Enforce

D. the policy template will be listed under Imported Templates

Correct Answer: D


Question 4:

Which action is available for use in Smart Response rules and Automated Response rules?

A. modify SMTP message

B. block email message

C. limit incident data retention

D. post log to a syslog server

Correct Answer: D


Question 5:

Which response rule action will be ignored when using an Exact Data Matching (EDM) policy?

A. Network Prevent: Remove HTTP/HTTPS Content

B. All: Send Email Notification

C. Network Protect: Copy File

D. Endpoint Prevent: Notify

Correct Answer: D


Question 6:

When deploying Network Monitor, an administrator needs to implement monitoring of port-based protocols. Which protocol is supported by Network Monitor?

A. secure tunneling

B. IP

C. TCP

D. UDP

Correct Answer: C


Question 7:

Refer to the exhibit.

An administrator needs to implement a Mobile Email Monitor solution to inspect corporate emails on mobile devices. Where should the administrator place the web proxy?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Correct Answer: B


Question 8:

Refer to the exhibit.

An administrator needs to implement the use of a scanner, but is unfamiliar with the general, high-level process associated with scanners. Which action occurs in step 3?

A. the scanner reviews and confirms configuration parameters

B. the scanner connects to target and reads the content and metadata

C. the scanner process is started by a user or scheduled event

D. the scanner packages filtered content and posts the data to Discover server

Correct Answer: B


Question 9:

You have encapsulated the disk for swap partitions and created mirrors under the VxVM control. Which files in /etc get modified when the root disk is encapsulated?

A. vfstab and file system

B. vfstab and rootdisk

C. mnttab and file system

D. volboot and file system

Correct Answer: A


Question 10:

Which command attempts to find the name of the drive in the private region and to match it to a disk media record that is missing a disk access record?

A. vxdisk

B. vxdctl

C. vxreattach

D. vxrecover

Correct Answer: C


Question 11:

A company needs to disable USB devices on computers that are generating a number of recurring DLP incidents. It decides to implement Endpoint Lockdown using Endpoint Prevent, which integrates with Symantec Endpoint Protection Manager and Symantec Management Platform. After incidents are still detected from several agents, the company determines that a component is missing.

Which component needs to be added to disable the USB devices once incidents are detected?

A. Control Compliance Suite

B. Workflow Solution

C. pcAnywhere

D. Risk Automation Suite

Correct Answer: B


Question 12:

A divisional executive requests a report of all incidents generated by a particular region, summarized by department. What must be populated to generate this report?

A. remediation attributes

B. sender correlations

C. status groups

D. custom attributes

Correct Answer: C


Question 13:

What should an incident responder select to remediate multiple incidents simultaneously?

A. Smart Response on the Incident Snapshot page

B. Automated Response on an Incident List report

C. Smart Response on an Incident List report

D. Automated Response on the Incident Snapshot page

Correct Answer: C


Question 14:

The chief information security officer (CISO) is responsible for overall risk reduction and develops high- level initiatives to respond to security risk trends. Which report will be useful to the CISO?

A. all high severity incidents that have occurred during the last week

B. all dismissed incidents violating a specific policy marked as false positive

C. all incidents from the previous month summarized by business units and policy

D. all new incidents that have been generated by a specific business unit during the last week

Correct Answer: B


Question 15:

How should an administrator determine which Database version is running?

A. Run the command select database version from database;

B. Right click on database folder and select version

C. Run the command select * from v$version;

D. Look in add/remove programs for the database program

Correct Answer: C


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *